Etik

Linenbundle Ethics. Sustainable bedding.

Bæredygtigt fremstillet.
Etisk produceret.

Vi stræber efter at have en positiv indvirkning. Ikke kun på vores kunder men også på planeten. Det er ikke bare vores forretningsstrategi. Det er vores moralske pligt.

Vi gør sengetøj bedre.

Som vi ser det, begynder bæredygtighed med ansvarlig fremstilling af materialer. Fra vores miljøvenlige råmaterialer til valget af leverandører der deler vores kerneværdier.

Regnvand

98,78 % af det vand, der anvendes i vores partners produktionsanlæg i Indien, genanvendes.

100% Grøn
Energi

Vores møller bruger kun en kombination af sol- og vindenergi. Fri for kulstofemissioner og reducerer vores carbonspor.

Mennesker

Vores produktionsanlæg i Indien er en Fairtrade virksomhed, hvilket betyder at når du køber vores produkter støtter du også de ansatte i produktionen med en fair leveløn. Udover det får vores Fairtrade medarbejdere yderligere konkrete fordele såsom sundhedsforsikring, gratis transport og betalt barsel.

Cruelty
Free

Vores dyner og puder indeholder certificeret 100 % genanvendt mikrofiberfyldning - det betyder ingen plukning af dyr. Vi er "cruelty-free" og bruger ingen animalske biprodukter.

Farver & Kemikalier Med Lav Indvirkning

Vi anvender kun farvestoffer med lav indvirkning, som samtidig også er OEKO-TEX og GOTS certificeret. Dette renser ligeledes vores produktaffald, hvilket forhindrer forurening af vores jord, grundvand og luft.

Produktion

Regnvand Høst

98,78% af det vand, der bruges i vores partners produktionsfacilitet i Indien, genbruges.

100% grøn energi

Vores møller bruger udelukkende en kombination af sol- og vindkraft. Derved er vi fri for kvælstofudledning og reducerer samtidig vores CO2-aftryk.

Cruelty-free

Vores dyner og puder indeholder certificeret 100% genanvendt mikrofiber fyldning. Det betyder at ingen fugle er blevet plukket for at lave vores produkter. Vi er derfor "cruelty-free" og bruger ingen biprodukter fra dyr.

Farvestoffer og kemikalier med lav påvirkning

Vi bruger kun farvestoffer med lav påvirkning, som er OEKO-TEX- og GOTS-certificerede. Dette renser også vores produktaffald, hvilket mindsker forurening af jord, grundvand og luft.

Materialer

Sidste år købte vi over 200,000 kilo GOTS- og OEKO-TEX-certificeret bomuld og hjalp vores landmænd med at sikre stabile levevilkår. Vi bruger kun det reneste, langfibrede bomuld i vores lagener der er dyrket under bæredygtige forhold or designet til at holde i mange år. Vores dyner og puder indeholder 100% genanvendt og luftigt fyld. Vi er "cruelty-free" og bruger ingen biprodukter fra dyr.