Vores historie

Vi laver sengetøj der holder sig.

Holdbarhed er kerneprioriteten bag alle lagener fra Linenbundle. Det sparer tid, penge og er godt for miljøet, da det reducerer antallet af fremstillede produkter du kan købe.

Linenbundle - Linen That Lasts

Investér nu, spar senere.

Vores lagener er en investering i kvalitet og komfort. Billigt sengetøj resulterer normalt i at lagenerne bliver fnuggede og mister deres facon. Vores lagener har en overlegen kvalitet (det skal opleves for at blive troet!) og langvarig blødhed, hvilket betyder at du ikke behøver at udskifte dine lagener på grund af kvalitet igen.


Kvalitet, der holder hele livet

Holdbare lagener er vores højeste prioritet hos Linenbundle. Udførelsen af vores lagener betyder at vores sengetøj beholder dets kvalitet. Vi opnår dette til dels ved at bruge enkeltrådet, langfibret bomuld og den perfekte trådtælling. Du kan læse mere om videnskaben bag det her.

Vores lagener er lige så bløde og luksuriøse efter den tusinde vask som efter den føste. De bliver ikke fnuggede eller forstrukket. Det står vores 365-dages garanti bag.

Reducér genkøbsraten

De mest miljømæssigt bæredygtige lagenes er dem, der allerede er i dit sengetøjsskab. Hvis kvaliteten ikke er som den skal være kommer du til at købe nyt sengetøj igen og igen.

Lagener fra Linenbundle er ikke "fast fashion". Vores lagener vil holde resten af livet, så du kan sove bedre og mindske dit klimaaftryk.

Vores 365-dages garanti

Vores lagener er lavet til at holde sig. Hvis de får huller eller revner, erstatter vi dem gerne uden omkostning..

OSS

Køb mindre, kræv
Mere.

Holdbarhed er en kerneprioriteten bag ethvert lagen fra Linenbundle, så du kan købe mindre og forvente bedre kvalitet..

Køb sengetøj

Bæredygtigt produceret, etisk fremstillet.

Vi har alle en pligt at passe på vores planet. Vi sikrer at alle de gårde, møller og fabrikker vi arbejder med deler vores vision..

Mere Om Vores Etik