Vores Historie

Sov bedre

Før vi startede Linenbundle havde vi arbejdet i sengetøjsbranchen i over ti år. Men vi fandt aldrig lagener der fik os til at falde bagover. Vi ledte efter sengetøj af den højeste kvalitet, som var ansvarligt fremstillet og rent faktisk forbedrede vores søvn. Og selvfølgeligt skal det være til en rimelig pris.

To år senere har vi endelig fået udarbejdet de bedste produkter vi overhovedet kunne. Superbløde lagener i høj kvalitet og klimavenlige tilbehør, der er designet til at give dig den bedste nats søvn du kunne drømme om.

Grundlaget for hele vores forretning er jagten efter en bedre nats søvn. Det begynder med etisk fremstilling af materialer og bæredygtig produktion, og slutter med at vores kunder får en bedre søvn.

Vi vil fortsat forpligte os med at give dig smukke luksusprodukter til en tilgængelig pris. Tak fordi du er en del af rejsen.

Søvn er vigtigt.

En god nats søvn er så vigtig. Også selvom vi måske ikke altid får nok er vores sengetøj designet til at få det meste ud af din søvn. En søvn forbedret af Linenbundle kan betyde:

  • Mere energi - sig farvel til at være morgensur!
  • Bedre koncentrationsevne på arbejdet.
  • Følelsesmæssigt velvære og reduktion af stress.
  • Forbedret reparation af celler og derfor øget immunforsvar og sundere hud

Bæredygtigt fremstillet,
etisk produceret.

Vi stræber efter at have en positiv indvirkning. Ikke kun på vores kunder men også på planeten. Det er ikke bare vores forretningsstrategi. Det er vores moralske pligt.


Vi bruger kun det reneste bomuld i vores lagener og fyldet i vores dyner og puder er lavet af genbrugsmaterialer som har forhindret 13,2 millioner gram plastik i at ende på lossepladsen sidste år. Vores landmænd bliver betalt en retfærdig løn, vores råmaterialer har en minimal miljøpåvirkning og vi samarbejder kun med leverandører som deler vores kerneværdier.


Mere Om Vores Etik
Linenbundle Ethics. Sustainable bedding.
More About Our Ethics